Familiebedrijf

Bij het vervaardigen van aluminium dakgootbeugels brengt ons familiebedrijf bijna 40 jaar ervaring mee. PVI gootbeugels begon de productie in 1979 in Westzaan. In de begintijd deden handen het voornaamste werk, anno 2017 is de fabricage in onze vestiging in Zaandam grotendeels geautomatiseerd.

Jaarlijks verlaten honderdduizenden dakgootbeugels in  diverse maten onze werkplaats aan de Sluispolderweg in Zaandam. Zij vinden steeds vaker hun weg naar bouwmarkten en de professionele vakhandel. De beugels worden toegepast bij de bouw van alle soorten opstallen, zoals tuinhuizen, schuren en overkappingen.

Voor de vervaardiging van onze dakgootbeugels wordt ISO gecertificeerd aluminium gebruikt. Dat betekent dat wordt voldaan aan alle milieunormen. We zijn ook in een ander opzicht een schoon bedrijf. Alle resten die bij de productie van de beugels ontstaan worden hergebruikt.

Omdat de vraag daarnaar steeds groter wordt levert ons bedrijf ook gekleurde dakgootbeugels. Via een milieuvriendelijk epoxeer systeem, kunnen ze worden voorzien van een krasbestendige, gemoffelde laag in alle bestaande RAL kleuren.

Omdat de bouwmarkt voortdurend in beweging is wordt in ons bedrijf nagedacht over, en staan wij open voor verdere ontwikkeling van aluminium producten.

Contact aanvraag

    Aluminium Kwaliteits Gootbeugels

    Onze aluminium dakgootbeugels zijn bestand tegen alle weersinvloeden, kunnen worden voorzien van een gemoffelde en krasbestendige laag in alle bestaande RAL kleuren. Op sommige modellen zijn met popnagels, gas- en luchtdicht, steuntjes aan de beugels bevestigd. Daarmee is de kwaliteit en duurzaamheid gegarandeerd.